2n.B

Hola a tots!!

Som els nens i nenes de la classe de 2n B. La nostra classe ens diem Els Óssos Polars. Aquests animals són uns dels mamífers més grans que hi ha i  viuen al Pol Nord a l'Àrtic, mengen peixos i carns, uns 30 quilos al dia i només en queden uns 25 mil.Durant el curs aprendrem moltes coses sobre ells. També sabem que els agrada molt dormir.

Aquest curs ha marxat una nena que es diu Ester Sort i ha anat a viure a Irlanda. A l'escola han fet una aula de música nova que ens agrada molt. La nostra classe es troba al passadís de color groc i la classe té les parets grogues. Tenim finestres noves i ens podem comunicar per una porta corredíssa amb la classe de 2n A i 3r B.

També tenim un carnet  per anar a buscar llibres a la biblioteca de l’escola amb la germana Maria esl dilluns i continuem fent servir la carpeta groga pels deures.

Aquest curs fem els càrrecs de tiquets, bon dia, el temps, secretaris  i altres tots sols perquè cada dia som més grans.

Durant el curs anirem d’excursió al Cim de les Àligues i al Palau de la Música. i farem les colònies a la casa de 'La Carral' a Solsona.

Amb els companys de la classe ens volem proposar ser bons amics i respectar-nos, saber parlar quan tinguem un problema i aprendre molt coses noves!!!


Arxius d'interès

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

ELS AMBIENTS D'APRENENTATGE AL PARVULARI

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS MOLT CLARS

llegir més »

EXTRAESCOLARS 17-18

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2017-2018

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 17-18 Com cada any des de l'Ampa us oferim una àmplia oferta d'activitats per complementar la formació dels vostres fills...

llegir més »

Rachel Smith, auxiliar de conversa

AUXILIAR DE CONVERSA D'ANGLÈS

L’AUXILIAR DE CONVERSA / DEPARTAMENT D’ANGLÈS   AVANTAGES DEL PROJECTE FINANÇAT PER L’AMPA   ●   El projecte d'auxiliar de conversa representa ...

llegir més »

Visita virtual a les instal·lacions

CLICA PER INICIAR LA VISITA

llegir més »

PROJECTE CHROMEBOOKS

El projecte educatiu Vedruna dóna molta importància a l'ús de les noves tecnologies i a l'aplicació que poden tenir com a eina de suport i d'aprene...

llegir més »